HALLOWEEN – SPÖKBANA

Roligaste SPÖKBANAN ever!

HalloweenPARTY för vovven!

En oförglömlig upplevelse!

KOM OCH FIRA HALLOWEEN MED OSS!

Fredag den 3/11 kan ni nu boka en plats till er hund på vår härliga, kusliga Spökbana i lokalen! Det blir upplevelser i form av stationer där hunden kan undersöka, interagera, agera och utföra olika övningar tillsammans med dig! Det blir spökjakt, läskiga rummet, pumpaätande, paketletande, och MYCKET MERA!!

Missa inte detta tillfälle att förgylla din hunds fredagskväll tillsammans med oss! Men man måste boka plats då vi tar emot små grupper och anmälan till detta är bindande (det betyder att om man inte kan medverka får man betala sin plats ändå eller sälja den till annan deltagare).

PRIS TILL BÄST UTKLÄDDA HUSSE ELLER MATTE KOMMER OCKSÅ FINNAS – KORAS UNDER KVÄLLEN! (vi undanbeder utklädda hundar)

Utöver den fantastiska Spökbanan kommer det finnas loppis i lokalen med hundsaker som letar ett nytt hem! Superbraiga priser och massor med grejer! Loppisbordet finns inne i lokalen för alla att besöka oavsett om ni bokat plats eller inte på spökbanan. Alla är alltså välkomna att besöka loppis och butik även om man inte bokar spökbanan. Loppis och butik är öppna mellan kl.17.00-20.00.

Vår lilla mysiga hundbutik är självklart öppen med om du vill köpa nåt present till vovven eller kanske lite gotte till helgen!

ENDAST SWISHBETALNING PÅ LOPPISET OCH I VÅR BUTIK!

För att boka plats på SPÖKBANAN mailar ni önskemål om tid (uppge gärna även alternativ på tid om den ni önskar i första hand kanske hunnit bli full) FORT SOM ATTANS! Så ni inte missar chansen att delta

Grupp 1: 17.00

Grupp 2: 17.45

Grupp 3: 18.30

Grupp 4: 19.15

Varje grupp får spendera 30 minuter på banan för att uppleva allt.

Kostnad: 250 kr/hund

VÄLKOMNA!!

/MIA, EMMA & MAYA

Gilla, dela, bjud med dig kompisen (fin present att få för att visa uppskattning till någon kanske)!

Kursinformation

  • 1 tillfälle
  • Halloweenparty/Spökbana
  • Kostnad 250kr/hund

Aktuella kursstarter

Fredag 3/11 -2023

Övriga datum:

Tid: 17.00-20.00 Öppet för alla. Spökbanan bokar man speciell tid på.

Plats: Mjölbygatan 13 – 59634 Skänninge

Eventet hålls inomhus i uppvärmd träningslokal i Skänninge eventuellt enstaka upplevelser utomhus & roliga saker i vår butik och loppis med hundsaker!