Om oss på Lyckliga Jyckar

Lyckliga Jyckar

Mia Karlsson – Ägare/Instruktör/Kursansvarig

Jag är utbildad hundinstruktör och problemhundutredare (hundpsykolog) på HUNDutbildningsgruppen i Alvesta. Jag har även gått deras hunddagisutbildning och är därmed även utbildad hunddagisföreståndare. Jag är också blodspårsinstruktör och tyckte att den utbildningen var så spännande så jag har gått den 2 gånger!

Går i dagsläget även utbildning till HDA certifierad Balansbollsinstruktör samt HDA certifierad Fystränare för hund, båda utbildningarna går jag för Maria Knutas på Healthy Dog Academy. Utöver detta går jag en Masterutbildning till fördjupad hundpsykolog via företaget Hundsteg.

Utöver detta har jag gått flera påbyggnadskurser och även kurser med egna hundar t.ex: Praktisk berikningskurs, Canis Sökkurs, raskunskap, agility, fysträning & rehabilitering, ja listan kan göras oändligt lång. Kort och gott försöker jag alltid att hålla mig uppdaterad med det senast inom hund och tränar själv aktivt inom olika hundsporter med mina hundar.

Andra meriter jag har är att jag jobbat en hel del som figurant på Mjölby brukshundsklubb inom MH-test på hund och även som figurant när det nya testet BPH började användas. Som figurant lär man sig en hel del om att läsa hund vilket jag har fördel utav varje dag i både mitt arbete med hund och i min egen relation till mina hundar.

Vill man ha mera specificerat vad för utbildningar och erfarenhet jag har inom olika områden får man jättegärna skicka mail med förfrågan så återkommer jag med en mera specifik lista.

Min glöd i mitt företag ligger i att få lära andra om hund, jag älskar att träna ekipage, jag älskar att gotta ner mig i lösningar kring ett eventuellt hundproblem och jag älskar att få jobba med att utveckla andra!

Administrat?r

Christian Wettermark

Jag har hand om det mesta pappersarbetet i företaget, jag sköter bokföring och tar hand om vår webbshop: www.hundlek.se

Det är mig ni har kontakt med om ni vill få kvitton eller annat som inte Mia själv hinner lösa åt er.

Jag sköter även websidan tillsammans med Mia.

I övrigt spenderar jag mina dagar på annat jobb och sköter administrationen på övrig tid. Ni är välkomna att höra av er med frågor till mig gällande webbshop, hemsida eller administration.