MIN BÄSTIS & JAG KURS

KONSTEN ATT GÖRA SIN HUND (OCH SIG SJÄLV) LYCKLIG!

MIN BÄSTIS & JAG KURS

Efter lite reflektioner under en helt vanlig hundpromenad stöptes en ny hundkurs fram ifrån hjärtat!

Jag ska göra en kurs som är till för alla våra hundar, kursen är ingen lydnadskurs, inget fokus på om hunden gör rätt eller fel, inga värderingar i om jag har en lydig hund – nej, detta lämnar vi hemma för att ge utrymme för att låta våra hundar stå i fokus under denna kurs!

Jag vet att det kan bli jobbigt när vi poängterar att vi måste ge hunden utlopp för olika beteenden för att må bra, att det blir jobbigt att tänka på vad man ska göra men det är här denna kurs kommer in – 3 gånger kommer vi träffas, packa ryggsäckarna och bege oss ut på turer som är fyllda med härliga övningar som ger er hund utlopp för massor med olika saker (nosa, leta, springa, balansera, ja allt möjligt!) Vi fokuserar på att ha kul ihop så kommer lydnaden vi alla vill ha på köpet istället för att vi ska tjata fram den.
Vid 1 tillfälle kommer vi sedan vara inomhus och ha lajbans med upplevelsebana!
Att erbjuda hunden aktiviteter som inte bygger på prestation utan mera på att ”bara vara tillsammans” är sådant som ger er relation ett lyft, ni kommer fördjupa och utveckla er kommunikation, skapa intresse för varandra och att upptäcka saker ihop skapar starka band – ni kommer bli ett härligt team!

Så till alla er som vill jobba på att fördjupa er relation med er hund och som samtidigt vill ut i skogen, röra på er och göra roliga övningar ihop – då är denna kurs för er! Vi kommer ha FANTASTISKT kul!

Kursinformation

  • 4 tillfällen
  • 1,5h/träff
  • Max 8 deltagare
  • Kostnad 1900kr
  • Instruktör Mia Karlsson

Aktuella kursstarter

Lördag 18/3

Övriga datum: 1, 15 & 29/4

Tid: 9.30-11.00

Plats:

Kursen går utomhus i skogar runt Skänninge och inomhus vid 1 tillfälle.

Min bästis och jag