RELATION & SAMARBETESKURS

Bli ett team tillsammans med din hund!

RELATION & SAMARBETESKURS

Denna kurs riktar sig till dig som vill stärka relationen mellan dig och din hund, grunden för ett gott samspel i vardagen och för vidare träning.

Vi arbetar utifrån hunden som djur, dess behov samt trygghet, samarbete och förståelse för vad en hund behöver för att må bra.

Fokus ligger framförallt på samarbete mellan dig och din hund, att du lär dig förstå vad din hund behöver & hur du kan kommunicera med den på ett trevligt & lätt sätt.

På kursen kommer vi att jobba med grundläggande lydnad men vi kommer också prata mycket om din vikt i eran relation, hur du kan ge din hund bäst information om vad du vill att den ska göra.

Det som skiljer sig från en annan lydnadskurs är att den mesta inlärningen kommer ske i form utav olika lekar med din hund. Lekarna kommer alla bygga på att resultatet är en följsam hund som ber om att få träna mera och dom ska självklart ge er mera vardagslydnad!

Vi vill också stärka din roll som en trygg & värdefull ledare samt att vi lär oss hur vi kan kommunicera på ett bra sätt med vår hund, men vi gör även övningar för att öka tryggheten i relationen och för att stärka din roll som hundförare.

Din hund kommer att börja se dig som en resurs vilket är en förutsättning för en god kontakt och bra vardagslydnad. 

Kursinformation

  • 4 tillfällen
  • 1,5h/träff
  • Max 6 deltagare
  • Kostnad 1900kr
  • Instruktör Mia Karlsson eller Emma Witasp

Aktuella kursstarter

Kursen startar: Torsdag 14/3

Övriga datum på kursen: 21 & 28/3 + 4/4

Tid: 17.00-18.30

Plats:

Kursen går inomhus i uppvärmd träningslokal i Skänninge