JUL KUL I SPÅRSKOGEN

Roligaste SPÅR DAGEN ever!

Spårupplevelser för vovven!

En härlig upplevelse för din hund & dig själv!

KOM OCH LÄR DIG ROLIGA UTMANINGAR MAN KAN GÖRA I SPÅRET!

Tisdagen den 26/12 (annandag jul) kan ni nu boka en plats till er hund på vår superroliga endagskurs Jul kul i spårskogen!

Missa inte detta tillfälle att förgylla din hunds julledighet med en dag fullspäckad med nya händelser, utmaningar och upplevelser man kan hitta på tillsammans med vovven i spårskogen!
På detta tillfälle vill vi förgylla alla viltspårshundars dag och därför bör du ha gått viltspår med din hund tidigare. Man behöver inte massa erfarenhet men hunden ska ha varit i kontakt med lukterna och spårat dem innan man kan medverka på denna rolighet!

Under dagen kommer ni få lära er bland annat:

Virrvarr, zickzack, förledningar, korsande spår, sårlegor, hoppehare snöänglar & trädkramare, loopar och en massa kul saker man kan göra i sin hunds spår för att ge den nosutmaningar och klurigheter – nya händelser i spåren brukar vara MYCKET uppskattat för hunden!

Dagen startar kl.9.00 med teori (inomhus), efter det åker vi till spårskogen och ta våra teoretiska kunskaper till praktik och sen har vi SKOJ!

Plats: Skänninge
Datum: Tisdag 26/12
Tid: 9.00-ca.13.00
Investering: 1100 kr/ekipage, allt förbrukningsmaterial ingår i priset!

För att boka en plats på Jul kul i spårskogen behöver ni göra en kursanmälan: https://www.lyckligajyckar.nu/kursanmalan/

Kursinformation

  • 1 tillfälle
  • Jul kul i spårskogen
  • Investering 1100kr/hund

Aktuella kursstarter

Tisdag 26/12 -2023

Övriga datum:

Tid: 9.00-ca.13.00.00

Plats: Mjölbygatan 13 – 59634 Skänninge för teorin, därefter skog i närheten av Skänninge