BALANS & STYRKETRÄNINGSKURS

Den viktiga träningen som bygger en stark kropp!

Balans & Styrketräningskurs

På Lyckliga Jyckars kurs i balans & styrka kommer vi jobba med en massa roliga och nyttiga övningar som bygger upp hundens kroppskontroll, balans och styrka. Vi kommer blanda övningarna så ni får stor variation och hela hundens kropp stärks (även hjärnkontoret).
Vi jobbar varje tillfälle med olika övningar som ska ge hunden en helkropps träning och vi kommer ha SUPERKUL!

För att få gå denna kurs krävs det att ni har gått grundkurs i balansboll sen tidigare, antingen hos oss eller annan aktör. Vi behöver veta att grund tänket redan finns hos er och att hunden har lite förkunskaper innan vi lägger på mera övningar.

OBS! På denna kurs kommer ekipagen jobba mycket två och två för att hjälpa varandra under övningarna, samt för att hundarna verkligen behöver vila emellanåt (denna träning är jobbig både för kroppen & knoppen), det betyder att din hund behöver vila i bil eller medhavd bur. Alternativt att ni har medhjälpare med er till kursen som kan ta hand om er hund medan du hjälper din kompis i sin träning.

Kursinformation

  • 4 tillfällen
  • 2h/träff
  • 10 deltagare
  • Kostnad 1700kr
  • Instruktör Mia Karlsson, HDA Certifierad Balansbollsinstruktör, pågående utbildning till Certifierad Fystränare för hund samt aktivt tränande inom dessa områden med egna hundar.

Aktuella kursstarter

Kursen startar: Torsdag 28/3

Övriga datum på kursen: 4, 18 & 27/4 (obs, detta tillfälle är en lördag och utomhus, annan tid).

Tid: 19:00-21.00, förutom den 27/4 då kursen går kl.16.00-18.00, utomhus.

Plats: Kursen går inomhus i vår uppvärmda lokal i Skänninge samt utomhus vid 1 tillfälle, se ovan.