Kursanmälan

Kursanmälan

Vi på Lyckliga Jyckar är glada över att just du väljer att gå kurs hos oss och hoppas ni ska bli nöjda med ert val!

Fyll i anmälningsformuläret och LÄS NOGGRANT igenom anmälnings och betalningsvillkoren nedan! Det är NI som godkänner dessa villkor när ni anmäler er så läs noga.

OBS! Vi har märkt av att vissa kan ha problem med anmälnings formuläret. Om ni ej får iväg anmälan, skicka då en manuellt till kurs@lyckligajyckar.nu, uppge samma info som vi vill ha via kursanmälan:

Namn:
Adress:
Postnummer:
Mail:
Mobil:

DU MÅSTE GODKÄNNA VILLKOREN FÖR ANMÄLAN & BETALNING: Skriv ja eller nej
Hundens namn:
Ras/Raser:
Ålder:

Vilken kurs vill du gå, samt startdatum:
Övrig info:

För att vara säker på att man fått plats på kursen man anmält till ska man alltid få ett bekräftelsemail på att ni fått en plats. Denna bekräftelse skickas ut manuellt av oss, detta pga att vi tar hand om kursanmälningar i turordning. Har du inte fått ett bekräftelse mail av oss inom 1 vecka får du gärna maila oss och fråga. Din anmälan gäller dock som anmälan from den dagen du skickat in den till oss.

Du har två veckor ångerrätt, enligt konsumentköplagen, efter att du har skickat in din anmälan till oss, därefter är din anmälan bindande och din kursavgift betalas då inte tillbaka och fakturan du fått måste betalas. Om du anmäler dig senare än 14 dagar innan kursstart återbetalas ingen kursavgift. Om hunden blir sjuk innan kursen startar återbetalas 80 % utav kurspriset vid uppvisande av veterinärintyg, plus avdrag för administrativ avgift för närvarande på 250kr.

Anmälan till enstaka evenemang/träningar/inhyrd extern instruktör är bindande och det betyder att har man anmält sig får man själv ombesörja försäljning av sin plats eller betala den även vid förhinder att deltaga. . Om vi på Lyckliga Jyckar behöver lägga tid på att försöka sälja din plats kommer en administrativ avgift på för närvarande 250 kr tas ut. Säljer du platsen själv tas igen avgift ut.

Du har så klart möjlighet att sälja din plats till någon annan om du vill, OBS! Detta gäller enbart hel kurs, man kan inte sälja enstaka tillfällen på kurs.  Kursavgift betalas inte tillbaka om du avbryter kursen efter kursstart även om det faller inom dina två veckors ångerrätt.

Har hunden någon smittsam sjukdom som tex GIARDIA eller Kennelhosta är det oerhört viktigt att inte komma på kurs. Vid sjukdom under kursen återbetalas ej kursavgiften. Föraren är välkommen att delta på kursen utan hund och i vissa fall kan lånehund finnas. Avlider hunden under kursens gång gäller ej detta, kontakta oss!

Hör av dig så försöker vi självklart hjälpa till genom en annons på vår facebook sida eller om vi har reserver så går din plats till annan deltagare. Om vi på Lyckliga Jyckar behöver lägga tid på att försöka sälja din plats kommer en administrativ avgift på för närvarande 250 kr tas ut. Säljer du platsen själv tas igen avgift ut.

Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post.  Ej via sms, facebook eller annan social media.  För att avanmäla mejlar du till: info@lyckligajyckar.nu

Faktura kommer via mejl ca 1 månad innan kursstart.

Kurskallelse kommer senast 7 dagar innan kursstart, där i hittar du all info om vad du ska ha med dig till kursen. Saknar du kallelse? Mejla oss!

Om vi hunnit skicka ut faktura på din kurs och du avanmäler dig efter det kommer vi ta ut en administrativ avgift på 250 kr.

Lyckliga Jyckar ersätter inga missade tillfällen utav kursen, datum står specificerat på varje kurs. Om instruktören ställer in tillfälle pga. sjukdom eller pga. vädret, kommer det tillfället ersättas med nytt. Vi kan komma att byta instruktör vid sjukdom eller andra ändringar.

Familjemedlemmar och åhörare
Extra familjemedlem som bor i hushållet är välkomna att delta på alla våra kurser utan extra kostnad!  Kompisar eller andra medverkande måste betala för åhörarplats, tag kontakt med oss innan kursen om detta är aktuellt för dig

Barn som följer med som åskådare
Barn är välkomna att följa med på kurserna under förutsättning att målsman har koll på barnet. Barnet får inte störa övriga kursdeltagare eller springa omkring under kursen pågår, detta pga skaderisk och störning.

Barn som hundförare under kurs
Barn som vill vara hundförare under kursens gång är välkomna men endast i målsmans sällskap. Målsman har ansvar för att lyssna vid genomgångar så ni kan vägleda det praktiska arbetet barnet utför. Detta är viktigt då vi inte kan bli kvar hos ett ekipage under kursens praktiska moment eftersom alla behöver få coaching. Vi vill också att barn som tränar hunden är minst 11 år gamla och fysiskt kan hålla sin hund (med hjälp av målsman som medverkar).

Löptikar får delta på våra kurser under förutsättning att tikskydd används inomhus och vid behov utomhus. Stanna gärna hemma under höglöp. Är du osäker så kontakta oss innan kursstart för info om hur du ska hantera löpet under kursens gång.

Lyckliga Jyckar förbehåller sig rätten för tryck & skrivfel!

Läs noga igenom betalningsvillkoren och godkänn för att anmäla till kursen!