VILTSPÅRSKURS MOT ANLAGSPROV

När ni vill göra ett anlagsprov eller vill ge hunden en rolig aktivitet!

Viltspårskurs mot anlagsprov

På denna kurs träffas vi 4 gånger och lägger spår med inriktning anlagsspår. Ni kommer få lära er hur ett prov går till, hur man lägger spår, vad som krävs utav dig och hunden och hur man får sin hund att prestera inom reglerna för anlagsprovet. Vi kommer också lägga spår som innehåller eventuella problemlösningar utefter deltagarnas hundar och deras behov i spåret.

Instruktören kommer under kursens gång att gå med vid enstaka spår på er hund och ge er feedback på vad ni eventuellt behöver jobba vidare på. Blod & klövar ingår i kurspriset vid varje tillfälle.

Vid kursens sista tillfälle kommer gruppen delas och instruktören kommer till den gången ha lagt spår till din hund så ni får ett generalrep inför ett eventuellt kommande anlagsprov eller bara som en avstämning på vart ni är i er utbildning med vovven.

Efter kursens 4: e gång kommer de som vill och känner sig redo att boka in ett anlagsprov med en viltspårsdomare. Information om prov kommer ni få under kursens gång. Kostnad för prov ingår ej i kurspriset.

Även om man inte har intresse utav att gå ett anlagsprov kan man delta på kursen! Alla hundar mår bra av att få spåra och viltspår är en fantastiskt rolig aktivitet – nyttigt att vara i skogen för oss alla.

Häng med på en underbart rolig hundkurs där hundens nos står i fokus och du lär dig att läsa din hund!

Kursinformation

  • 4 tillfällen
  • 3h/träff
  • Max 6 deltagare
  • Kostnad 2600kr
  • Instruktör Mia Karlsson, Diplomerad blodspårsinstruktör

Aktuella kursstarter

Kursen startar: Måndag 27/5

Övriga datum: 10 & 24/6, sista träffen bokas in under kursen.

Tid: 17:00 – 20.00

Plats:

Kursen går i skogar runt Mjölby/Skänninge