SKOGSSKOJ – NOSPROMENAD

För dig som vill ha skoj på skogspromenaden

SKOGSSKOJ – NOSPROMENAD

Vill du ha inspiration på roliga nosövningar du kan göra med hunden under en vanlig skogspromenad? Vill du ha lätta övningar att göra som inte tar så lång tid eller kräver massa förberedelser men ändå utmanar din hund?

Då ska du hänga med på våran roliga Nospromenad!
Under 2 timmar kommer vi vara i skogen på promenad strax utanför Skänninge. Vi kommer med jämna mellanrum stanna och göra övningar som bygger på att hunden ska få använda sin fantastiska nos & samtidigt ge er inspiration att kunna använda i er vardag med vovven!
Vi kan garantera en trött och nöjd hund & en glad matte/husse!

Under promenaden kommer vi också stanna och fika på medhavd matsäck, då får hunden en paus från arbete och samtidigt chansen att träna på passivitet & kanske ha en lite mysstund ihop.
Vill du vara med? Anmäl dig omedelbart bums så du inte missar chansen! Har du en valp eller senior som inte bör gå så långt (promenaden blir ca 3 km lång) så ska du titta på SKOGSSKOJ FÖR VALP & SENIOR istället.

Anmälan till denna aktivitet är bindande, vilket betyder att man betalar för sin plats och kan man inte medverka så får man sälja den vidare till en eventuellt ny deltagare.

Promenadinformation

  • 1 tillfälle
  • 2h
  • Max 12 deltagare
  • Kostnad 250kr
  • Instruktör Emma Witasp eller Mia Karlsson

Aktuella promenader

Tisdag 30/4

Övriga datum: –

Tid: 18.00-20.00

Plats:

Promenaden går i Ullekalv, strax utanför Skänninge.

Valpkurs