MASSAGE FÖR HEMMABRUK

När du vill ge din hund det lilla extra i vardagen!

Massage för hemmabruk

I Lyckliga Jyckars kurs ”Hundmassage för Hemmabruk” så går vi tillsammans genom för och nackdelar med hundmassage, när man bör och inte bör massera en hund och hur en hundmassage genomförs korrekt för hemmabruk.

Vi kommer också att öva massor på att ge massage praktiskt på era hundar, så ni efter denna helg med lätthet kan massera hundarna hemma i lugn och ro. Massage har många fördelar, såsom smärtlindring, agerar lugnande, och bidrar till kroppens läkningsprocesser. Perfekt för dig som har en hund som kanske tycker världen är lite läskig och som ofta spänner sig och där du känner att hunden kanske har behov av att få hjälp med spänningar i kroppen och skapa trygghet. Kursen passar även dig som älskar att vandra/gå långa promenader med din hund, eller som jagar, tävlar, tränar, har en äldre seniorhund, eller bara vill rå om och ta hand om din vän extra mycket. Kort och gott – denna kurs är för ALLA hundar oavsett livsstil!

Kursen hålls av en Certifierad Hundfysioterapeut som tillsammans med dig ser till att du och din hund går hem med dom bästa förutsättningarna för ett mysigt och långt liv tillsammans.

Under kursen kommer vi att gå genom:
* Presentation om massage
* Hur man förbereder en hund för massage
* Utöva massage praktiskt tillsammans
* Hur man tar hand om hunden efter en massage

Hundar som kommer till kursen bör vara friska och äldre än 12 månader. Hundar med tex epilepsi eller cancerdiagnoser ska ej masseras – är du osäker hör av dig till oss innan du anmäler dig.

Kursinformation

  • Lördag-söndag, Helgkurs
  • ca.6h totalt
  • Max 6 deltagare
  • Kostnad 2100kr
  • Instruktör Miranda Jeborn, Diplomerad Hundfysioterapeut

Aktuella kursstarter

Helgkurs 4-5/5

  • Lördag: 15.00-ca.18.00
  • Söndag 15.00-ca.18.00

Plats:

Inomhus i vår träningslokal i Skänninge