BRA GRUNDER

Ge din hund dom bästa förutsättningarna i livet!

Bra grunder

På denna kurs har vi fokuserat på dom områdena vi oftast upplever att ni som hundägare kan komma att få problem med er hund någon gång under hundens liv. Vi har valt ut sånt som man bör jobba på med hunden och snabbt lägga en bra grund för i vardagen – denna kurs syftar till att ge er dom bästa förutsättningarna för att undvika att hamna i samma hjulspår som många andra gjort innan er.

Under kursens gång kommer vi träffas 8 tillfällen totalt – vi kommer ha delat in kursen i olika huvudområden där vi jobbar med:

* Koppeldragande – lär hunden strategier för att gå fint i koppel & varför drar hunden i koppel?

* Hundmöten – hur ska vi göra för att få lugna & trevliga hundmöten?

* Stadga – lära hunden impulskontroll & fokus

* Belöningsutveckling – hur ska vi tänka kring belöningar & vad för belöningar vill min hund ha?

* Aktivering utav hundens olika sinnen – för att ge hunden utlopp för energi. Vi tittar samtidigt extra mycker på hundens ras för att individanpassa efter vad just din hund har för behov utefter dess specifika rasegenskaper. Här kommer vi att vara utomhus och träna olika nosjobb.

Vi har valt ut dessa områden efter vad vi sett under våra karriärer som instruktörer & problemutredare och det  här är det som många hundägare oftast upplever att dom får problem med.  Vi tänker att det är bättre att förebygga och ge er verktygen redan innan problemen uppstått. Men upplever du att ni kanske redan har problem med kursens teman så är ni hjärtligt välkomna att delta för att ge hunden en möjlighet att ändra sitt beteende!

Det kommer dessutom vara en bra investering i er relation & ni kommer få göra massor med roliga övningar som är till nytta för er vardagslydnad!

Vill du ge din hund & dig själv en stabil grund att stå på i ert vardagssamarbete så ska ni verkligen inte missa våran kurs i BRA Grunder!

Kursinformation

  • 8 tillfällen
  • 1,5h/träff
  • Max 6 deltagare
  • Kostnad 2600kr
  • Instruktör Mia Karlsson

Aktuella kursstarter

Måndag

Övriga datum:

Tid:

Söndag

Övriga datum:

Tid:

Plats:

Kursen går inomhus i uppvärmd träningslokal i Skänninge och/eller utomhus vid fint väder.