RALLYLYDNAD BANTRÄNING – SOMMAR 2023

För dig som vill träna på banor i Rallylydnad!

Rallylydnad Banträningar

Nu kan vi erbjuda dig att komma till en färdiguppbyggd bana och träna på att tävla eller annat du behöver jobba på. Banan kommer vara Nybörjarklass och eventuellt enstaka skyltar från fortsättningsklass. Alla som anmäler sig kommer hamna på en startlista och sen rullar den startlistan på tills tiden gått ut eller man är nöjd. Målet är att man ska få gå banan 3 gånger, men inget krav såklart! Aktiviteten är inte instruktörsledd, men det finns instruktör på plats som kommer medverka i aktiviteten själv och som bygger upp banan och kan svara på eventuella frågor. OBS! Man anmäler sig till enstaka tillfällen och man får självklart anmäla sig till alla om man vill.

Perfekt tillfälle att aktivera hunden och träna på det man behöver. Banan är utomhus i olika miljöer, perfekt för er som behöver få mängdträning med miljön.
Anmälan till denna aktivitet är bindande, vilket betyder att om man får förhinder ska platsen betalas eller säljas till annan deltagare (ny deltagare måste meddelas via mail till oss, så vi har koll på startlista).

I din anmälan ska du uppge vilket datum du vill medverka.

Information

  • 1-3 tillfällen beroende på hur många du anmäler dig till
  • 1,5h totalt
  • Kostnad 150kr/träff
  • Instruktör på plats; Sanna Carlsvärd, Diplomerad Rallylydnadsintruktör samt aktivt tävlande inom sporten.

Aktuella tillfällen

Onsdag 5/7 – Valla, Linköping
Onsdag 19/7 – Flygvapenmuseet, Malmslätt
Onsdag 26/7 – Skänninge

Tid: 18.00-19.30

Plats:

Olika, se ovan.