ONSDAGSTRÄNINGAR – SOMMAR 2023

För dig som vill kunna välja vad du vill träna på!

Onsdagsträningar

Första nyheten ut för denna sommarsäsong!

Varje onsdagskväll framöver med start 5/7 och dom håller på fram till onsdagen den 2/8 kan man boka in sig på enstaka tillfällen (eller alla om man vill få ut det mesta utav hela säsongen)!

Vi kommer ha olika teman vid varje träff och ni kan se dem specificerade här i inlägget nedan. Man kan anmäla sig till 1 tillfälle eller flera och dom kostar 250kr/tillfälle. Bokar du in alla tillfällen på en gång så får du rabatt och då blir investeringen: 1000kr för alla tillfällen (rabatt med 250kr).

Man anmäler sig genom att skicka ett Mail till: kurs@lyckligajyckar.nu Skriv vilka/vilket tillfälle du vill medverka på. Därefter kommer man få en bekräftelse på att du fått en plats.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE – vilket betyder att om man får förhinder att delta måste man själv sälja sin plats till en eventuell ersättare eller betala sin plats.

Plats: vi kommer att hålla till utomhus i den mån det går och med Skänninge som utgångspunkt (exakt plats fås vid informationen vi mailar ut till er alla inför träffarna).

⭐️ TEMAN ⭐️

Alla träffar är kl.18.00-ca.19.30 – beroende på antal deltagare.

5/7 – KONTAKT & MOTIVATION – Under denna träff lägger vi grunden för att hunden ska ha motivation att jobba med dig istället för att bry sig om störningar runtomkring. Vi vill att hunden ska kunna söka dig för att få fortsätta jobba och vi tränar på många olika övningar som alla bygger på att hunden ska söka kontakt med dig utan att du ska behöva be om det – perfekt!

12/7 – KOPPELGÅENDE & FÖLJSAMHET – På denna träff kommer vi börja träna in hur vi vill att vår hund ska kunna gå i koppel under våra promenader. Vad gör vi när hunden börjar dra och hur kan man få hunden att bli följsammare när kopplet är på – Bra träning som lägger grunden för trevligare koppelpromenader!

19/7 – KOM TILL MIG! (Inkallning) – Hur är det med din hunds inkallning? Kan den komma trots att det finns spännande saker runtomkring? Har du en perfekt inkallningssignal som gör att hunden vänder på klacken illa kvickt för att springa till dig? Här kommer vi jobba på att öka upp hundens motivation att komma till dig när du ropar på den – Kul träning som gör inkallningen mer stabil!

26/7 – HUNDMÖTEN – Behöver du få till bra träning med hundmöten som går att kontrollera? Vill du ha övningar som kan hjälpa er mot lugnare & tryggare möten, då ska du komma på denna träff!

2/8 – NOSJOBB, SKOGSAKTIVERING – Nu ska vi ut i skogen och njuta utav vår hunds fantastiska nos, här kommer vi blanda lättare nosaktivering med lite mera nosjobb (spår/sök). Perfekt för alla som vill ha en trött och nöjd hund!

Kursinformation

  • 1 tillfälle – 5 tillfällen beroende på hur många du anmäler dig till
  • 1,5h totalt
  • Max 12 deltagare/träff
  • Kostnad 250kr/träff eller 1000kr för alla tillfällen
  • Instruktör Mia Karlsson, Isa Ilmander

Aktuella tillfällen

Onsdagar med start 5/7

Övriga datum: 12, 19 & 26/7 + 2/8

Tid: 18.00- ca.19.30

Plats:

Vi kommer att hålla till utomhus i den mån det går och med Skänninge som utgångspunkt (exakt plats fås vid informationen vi mailar ut till er alla inför träffarna). .