AGILITY BANTRÄNING I SOMMAR!

I sommar kan du komma till en uppställd bana och träna på Blåbärsbanor tillsammans med andra, vil kör banan cirka 3 gånger/hund men vi kommer ha startlista att utgå ifrån. Utöver detta har vi även Rallylydnads Banor och en massa med roliga kurser med start i sommar/höst, ni hittar dem alla här lite längre ner på startsidan!

Lämna en kommentar

logo

Hundträning

Gå kurs hos oss

Vi erbjuder hundträning i Linköping, Mantorp, Mjölby, Skänninge. Motala & Vadstena mfl.

Lyckliga Jyckar kan erbjuda dig som hundägare en stor variation utav kurser! Är du kanske sugen på att testa något helt nytt med hunden? Eller är du mera sugen på att finslipa er vardagslydnad? Kanske har du precis skaffat dig en valp och vill lägga en bra lydnadsgrund?Vi på Lyckliga Jyckar har kursen för dig oavsett vad du vill få ut av din träning! Hundkurserna hålls i Mjölby & Skänninge om inget annat anges under kursinformationen. Vill du hyra in eller boka Lyckliga Jyckar till din stad är det bara att höra av er på mail: info@lyckligajyckar.nu

PRIVATTRÄNING & PROBLEMUTREDNING

Allt fler ser fördelarna med att få egentid tillsammans med sin hund & instruktören! Hos Lyckliga Jyckar kan man boka privatträningar på olika tider, alla dagar i veckan och efter egna behov - perfekt för alla som vill att tiden tillsammans med hunden ska vara innehållsrik och fokus på just er och det ni behöver träna.

Man kan dessutom träna på precis vad man vill! Agility, blodspår, lydnad, hundmöten & skällande, utfallsproblematik. Det är bara att välja & vraka! Lyckliga Jyckar finns till för ditt behov!

Kontakt

Kontakta oss

Du når oss snabbast på mail, sms och Facebook messenger

Vi har väldigt svårt att få tid att svara på telefonsamtal så vi önskar främst att ni kontaktar oss genom mail, messenger eller sms. Vi återkommer alltid så fort vi är lediga.