Jenny Boberg

Apporteringsinstruktör

Jenny

Jenny Boberg

Jenny Boberg  – Instruktör på apporteringskurser

Jag heter Jenny Boberg och är 47 år. Jag bor på en liten gård utanför Skänninge tillsammans med min man och våra tre hundar.

Mitt störta intresse är såklart hundar och allt vad det innebär. Jag har två flatcoated retriever hanar som jag tränar apportering och viltspår med och en Malinois tik som jag har i tjänsten. Jag har sedan jag var 19 år ägt en eller flera hundar och har tränat och tävlat på olika nivåer.

För tre år sedan tog min hobby en mer målinriktad vändning. Med min foderhane Marques började mitt sinne för träning och tävling ta en ny form. Jag satte upp mål och delmål för att sedan noggrant göra en plan att jobba efter. Jag började se brister hos mig själv och förstod att det oftast hängde på mig när min hund misslyckades.

Med den nya insikten bestämde jag mig för att börja jobba mer med detaljer något som jag tidigare inte sett som så viktigt men nu förstår värdet i och faktiskt älskar Det är viktigt att bygga grunden innan man bygger taket.

Nu har vi startat på WT, B-prov och varit med på praktisk and och duvjakt och det är grymt kul. MEN det roligaste är nog fortfarande att gå kurser och utbildningar och hela tiden fylla på kunskapsbanken.

JENNY HÅLLER I APPORTERINGSKURSER FÖR RETRIVERS HOS OSS PÅ LYCKLIGA JYCKAR

Kontakt

Mail