HALLOWEEN PARTY

Roligaste partyt ever!

HalloweenPARTY för vovven!

En oförglömlig upplevelse!

Lördagen den 5/11 kommer vi arrangera ett Halloweenparty för DIN vovve – du behöver bara se till att knipa en plats på festen för att inte missa denna oförglömliga upplevelse!

Butiken kommer vara öppen mellan kl.10.00-14.00 & busiga upplevelser (godisgömma & utklädda läskiga typer) kommer alla kunder få chansen att uppleva! Är hunden halloween stylad kommer ni få en extra belöning! Butiken är helt klart värt ett besök under denna dagen även om ni inte är med på Halloween partyt!

Dagen startar med att man kan boka in sig på Rallylydnadsbana – träning på att gå en hel nybörjarklassbana. På plats kommer vår instruktör Sanna vara och ge er feedback och ni får gå banan 2 ggr. Perfekt tillfälle att tävlingsträna och checka av formen och vad ni kanske behöver träna mera på.
Ni kommer starta kl.9.30 med en gemensam banvandring och sedan kommer ni utefter startlista köra banan. Halloweengodis blir det självklart till alla anmälda!
Vi har plats för 6 ekipage så det gäller att anmäla sig fort – skriv info i anmälan om du vill gå enbart rallybanan med feedback eller om du också vill anmäla dig till Halloweenpartyt efteråt (se info nedan).

Rallylydnadsträningen kostar 250 kr/ekipage och då ingår feedback och halloween godis. Anmälan krävs och är bindande!

HalloweenPartyt börjar kl.12.00 med en Halloweenbana där du och hunden bjuds på olika upplevelser, det kan vara att ni ska leta efter flygande fladdermöss, knapra på blodiga ben eller kolla in spökrummet….mooohhahahahaha!!
Det kommer helt klart bli en OFÖRGLÖMLIG DAG så se till att DIN hund INTE missar den!
Om ni blir många kommer ni delas in i startgrupper på 6 hundar i varje så alla får en chans att uppleva i lugn och ro – starttid kommer i sådana fall att ges inför partyt.

Vill du knipa en plats på årets roligaste upplevelse? Anmäl dig fort!
Kostnad för partyt är: 250 kr/hund

Anmälan är bindande!

Kursinformation

  • 1 tillfällen
  • Rallylydnad/Halloweenparty
  • Kostnad 250kr/hund

Aktuella kursstarter

Lördag 5/11 -2022

Övriga datum:

Tid:

Söndag

Övriga datum:

Tid: 9.30-11.00 Rallylydnadsbana. 12.00-14.00 HalloweenParty

Plats: Mjölbygatan 13/Järnvägsgatan 9 – 59634 Skänninge

Eventet hålls inomhus i uppvärmd träningslokal i Skänninge eventuellt enstaka upplevelser utomhus & roliga saker i vår butik!