Viltspår ANLAG & ÖPPEN KLASS
LyckligaJyckar


Kurs information:


4 tillfällen

Ca. 3h/träff

Max 6 deltagare

Kostnad: 1600 kr

Instruktör Mia Karlsson, Diplomerad blodspårsinstruktör


Blod, klövar samt materialåtgång ingår i kostnaden.

Kostnad för anlagsprovet

ingår inte i kursavgiften!


Nästa kursstart:

Lördag 16/5-2020

Övriga datum: Fredag 22/5 (17:00-20:00) Lördag 30/5 & Lördag 6/6

Tid: 12.00-15.00

VILTSPÅRSKURS MOT ANLAGSPROV/ÖPPEN KLASS

När ni vill göra ett anlags/öppenklassprov eller vill ge hunden en rolig aktivitet!


På denna kurs träffas vi 4 gånger och lägger spår med inriktning anlags eller öppen klass. Ni kommer få lära er hur ett prov går till, hur man lägger spår, vad som krävs utav dig och hunden och hur man får sin hund att prestera inom reglerna för anlagsprovet eller öppen klass. Vi kommer också lägga spår som utmanar hunden och ger den spännande upplevelser i spåret, allt för att variera oss så mycket som möjligt.

Efter kursens 4: e gång kommer vi att boka in ett anlagsprov eller öppen klass prov med en viltspårsdomare för dem som vill och är redo. Plats för provet kommer inte att vara samma som på spårkursen utan man kan komma att få åka en bit. Även kostnaden för provet tillkommer och betalningsinformation får man under kursens gång.

Även om man inte har intresse utav att gå ett anlagsprov eller ett öppen klass prov kan man delta på kursen! Lämna gärna information om detta när du anmäler dig till kursen - om du vill avlägga anlag eller öppenklass prov efter avslutad kurs eller om du går den för att få den fantastiska träningen!

Häng med på en underbart rolig hundkurs där hundens nos står i fokus och du lär dig att läsa din hund!Slättäng 59691Skänninge |  0738175567

Copyright @ All Rights Reserved