Agility HELGKURS INTENSIV
Roligt med hund

KURSINFORMATION:


Helgkurs fre-sön

9 h totalt

Max 6 deltagare

Kostnad: 1800 kr


AKTUELL KURSSTART:

Helgen 15-17/7


Tid:

Fredag 17.00-20.00

Lördag: 9.00-12.00

Söndag 9.00-12.00


PLATS: Kursen går utomhus på inhängnad trädgård i Lagringe, strax utanför Skänninge samt i inomhuslokal i Skänninge och en dag i ridhus - hyra ingår i kurspriset!


AGILITYKURS

För dig som vill gå intensivkurs för att kunna börja träna alla olika delarna i agility


På denna helgkurs kommer vi jobba intenstivt med mycket praktiskt arbete och många övningar som går tillbaka till basic och jobba med hinderförståelse, hindersug och torrhandling - allt för att både du och hunden ska få mycket kött på benen inför vidare utbildning! Men vi kommer också kolla på balanshindren, inlärning av slalom och kombinationer - verkligen en intensiv helg där ni får träna på allt som kan förekomma på en agilitybana!


Kursen passar nybörjare som vill testa agility med sin hund men även ni som kommit en bit på väg kommer ha STOR nytta utav denna helg! Vi måste ofta återgå till grunder för att utbilda hunden mera för att bli självständiga och säkra på uppgiften - nåt vi ofta glömmer bort i vår strävan att komma framåt!

Efter att ni anmält er kommer ni också få svara på en del frågor om er kunskapsnivå så jag som instruktör kan ge er bästa handledningen.

Berikningskurs
Nosaktivering