AGILITY BANTRÄNING – SOMMAR 2023

För dig som vill träna på banor i agility!

Agility Banträningar

Nu kan vi erbjuda dig att komma till en färdiguppbyggd bana och träna på att tävla eller annat du behöver jobba på. Banan kommer vara i Blåbärsnivå (nybörjare som precis börjat springa banor). Endast hopphinder & tunnlar! Alla som anmäler sig kommer hamna på en startlista, utifrån önskad hopphöjd och sen rullar den startlistan på tills tiden gått ut eller man är nöjd. Målet är att man ska få springa banan 3 gånger, men inget krav såklart! Aktiviteten är inte instruktörsledd, men det finns instruktör på plats som kommer medverka i aktiviteten själv och som bygger upp banan och kan svara på eventuella frågor. OBS! Man anmäler sig till enstaka tillfällen och man får självklart anmäla sig till alla om man vill.

Perfekt tillfälle att aktivera hunden och träna på det man behöver. Banan är i ridhus och enbart 1 hund på banan som är lös!
Anmälan till denna aktivitet är bindande, vilket betyder att om man får förhinder ska platsen betalas eller säljas till annan deltagare (ny deltagare måste meddelas via mail till oss, så vi har koll på startlista).

I din anmälan ska du uppge vilket datum du vill medverka, samt vilken hopphöjd du vill ha. Ni kan välja på följande:

15cm, 20cm, 30cm, 40cm & 50cm

Information

  • 1-3 tillfällen beroende på hur många du anmäler dig till
  • 1h totalt
  • Kostnad 150kr/träff
  • Instruktör på plats; Mia Karlsson, Diplomerad Hundkursledare samt Problemhundsutredare

Aktuella tillfällen

Tisdagar 25/7, 1/8 & 15/8

Tid: 18.00-19.00

Plats:

Hallevadet, inomhus i ridhus. Adress fås efter anmälan när infobrev går ut via mail.

Blåbärstävling