Om oss
LyckligaJyckar
hundkurs lyckliga jyckar

OM OSS PÅ

Lyckliga Jyckar


Mia Karlsson - Ägare/Instruktör/Kursansvarig


Jag är utbildad hundinstruktör och problemhundutredare (hundpsykolog) på HUNDutbildningsgruppen i Alvesta. Jag har även gått deras hunddagisutbildning och är därmed även utbildad hunddagisföreståndare. Jag är också blodspårsinstruktör och tyckte att den utbildningen var så spännande så jag har gått den 2 gånger!


Utöver detta har jag gått flera påbyggnadskurser och även kurser med egna hundar t.ex: Praktisk berikningskurs, Canis Sökkurs, raskunskap, agility, fysträning & rehabilitering, ja listan kan göras oändligt lång. Kort och gott försöker jag alltid att hålla mig uppdaterad med det senast inom hund och tränar själv aktivt inom olika hundsporter med mina hundar.

Andra meriter jag har är att jag jobbat en hel del som figurant på Mjölby brukshundsklubb inom MH-test på hund och även som figurant när det nya testet BPH började användas. Som figurant lär man sig en hel del om att läsa hund vilket jag har fördel utav varje dag i både mitt arbete med hund och i min egen relation till mina hundar.


Min glöd i mitt företag ligger i att få lära andra om hund, jag älskar att träna ekipage, jag älskar att gotta ner mig i lösningar kring ett eventuellt hundproblem och jag älskar att få jobba med att utveckla andra!Christian Wettermark - Ägare/Handledare/Administratör


Jag är under utbildning och det är mig ni kommer att träffa som handledare på Lyckliga Jyckars kurser. Jag tycker att det är väldigt spännande att få studera olika ekipage och få följa deras utveckling. Blodspårskurs är min absoluta favorit, det är så roligt att jämföra olika raser och deras jakt beteenden under spårning! Man kan väl kalla mig lite av en blodspårsnörd!


Utöver min handledarroll kommer jag även att hålla i vissa aktiviteter och övningar på hundkurserna, för att träna på min roll som blivande hundinstruktör.

Jag har hand om allt administrativt arbete i vårt företag och sköter websidan som jag själv designat.


Vårat

NYHETSBREV

 
 

Slättäng 59691Skänninge |  0738175567

Copyright @ All Rights Reserved